درباره بیمه مهندسی

بدلیل ایمکه لوازم،ابزار و دستگاه های مورد استفاده در کارهای مهندسی(استخراج نفت،راه سازی و ...)بسیار گرانقیمت اند و در ننتیجه خسارت های وارد به این لوازم هزینه های سنگینی به همراه خواهد داشت،شرکت های بیمه تصمیم به حذف این ریسک برای مشاغل های مهندسی کرده و این شرایط را فراهم کرده اند بتوانند با اطمینان خاطر به بهترین شکل به کارخود ادامه دهند.پ

بیمه های مهندسی بسته به زمینه فعالیت و مرحله ای از کار که در ان قرار دارند به دسته های گوناگون تقسیم میشوند که چند تا از معروف ترین های آن هارا در زیر مطالعه می کنید.

  • بیمه تمام خطر پیمانکاران (C.A.R)Contractors' All Risks

به موجب این بیمه نامه خسارت های فیزیکی غیر قابل پیش بینی و ناشی از حادثه مطابق با شرایط عمومی در طرح های عمرانی و ساختمانی مانند پروژه هاي احداث واحدهاي مسکوني،تجاري،راه آهن، فرودگاه، جاده، پل، سد، ساختمان کارخانه ها و نیروگاه ها، شبکه های فاضلاب و غیره تحت پوشش قرار می گیرند. مدت بیمه از زمان تخلیه مصالح در محل اجرای پروژه شروع و تا اتمام آن و تحویل کار به کارفرما ادامه دارد. علاوه بر آن يک دوره نگهداری نيز مطابق پيمان مي تواند پس از اتمام عملیات اجرایی پروژه تحت پوشش قرار گيرد.

  • بیمه تمام خطر نصب Erection All Risks insurance (E.A.R)

به موجب این بیمه نامه خسارت های فیزیکی غیر قابل پیش بینی و ناشی از حادثه مطابق با شرایط عمومی در عملیات نصب ماشین آلات و تجهیزات واحدهای صنعتی ، تولیدی و خدماتی از قبیل توربین ها ، ژنراتورها ، دیگ های بخار ، کمپرسورها ، موتورهای درون سوز ،ترانسفورماتورها،  مبدل ها ، ماشین ابزار، همچنین دستگاه های چاپ و ماشین آلات کاغذسازی و نساجی، خطوط هوایی انتقال نیرو، خطوط لوله، مخازن و پل های فلزی تحت پوشش قرار می گیرد. پوشش بیمه ای از  زمان  تخلیه  تجهیزات  و  ماشین آلات در محل اجرای طرح آغاز و در کلیه مراحل نصب، آزمایش و راه اندازی و نگهداری ادامه دارد. پوشش مسئولیت مدنی درقبال اشخاص ثالث نیز در بخش دو این بیمه نامه پیش بینی شده است.

  • بیمه ماشین آلات و تجهیزات پیمانکاران (C.P.M)Contractors’ Plant & Machinery insurance

این نوع بیمه نامه ماشین آلات و تجهیزاتی که معمولاً برای کار در پروژه ها از آنها استفاده می شود ، در مقابل کلیه خسارت های احتمالی و غیر قابل پیش بینی با منشاء بیرونی مطابق با شرایط عمومی تحت پوشش قرار می دهد. برای مثال می توان از ماشین آلات ساختمانی- راهسازی مانند لودر، بولدوزر، گریدر، بیل مکانیکی، غلطک، تاورکرین و جرثقیل نام برد. این نوع بیمه از انواع بیمه های تمام خطر می باشد ، همچنین اموال مجاور و مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث در این بیمه نامه قابل پوشش می باشد .

  • بیمه شکست ماشین آلات (M.B) Machinery Breakdown insurance

در قالب این بیمه نامه کارخانه ها و موسسات می توانند ماشین آلات، تاسیسات و تجهیزات مکانیکی و دستگاه های خود را در مقابل هرگونه زیان و خسارت فیزیکی ناگهانی و غیرقابل پیش بینی وارده به مورد بیمه و همچنین خسارات ناشی از مواد یا قطعات معیوب، انجام غیرصحیح کار، عدم مهارت، بی دقتی، کمبود آب در دیگ های بخار، انفجار فیزیکی ، از هم جدا شدن اجزاء در اثر نیروی گریز از مرکز، اتصال کوتاه، طوفان و... بیمه نمایند . اموال مجاور و مسئولیت در قبال اشخاص ثالث نیز در این بیمه نامه قابل پوشش می باشد .

محصولات مشابه